Home          Over Ons   

 

Vragen          Contact 

AcademievoorCoaching

 

 Opleidingen & Trainingen                                Individuele Coaching                                 Teamcoaching

 

 

Erkende onderwijsinstelling en erkend diploma

Academie voor Coaching is een Europees erkende instelling middels de CRKBO-registratie.

De opleiding tot coach levert een internationaal erkend diploma op; geaccrediteerd door EMCC/NOBCO

 

 

                      

 

CRKBO

In het Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Die richtlijn bepaalt dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is.

 

EMCC/NOBCO

De opleiding van de Academie voor Coaching is geaccrediteerd door EMCC/NOBCO op Foundation-niveau.  Voor alle studenten betekent dit dat zij met ons diploma (datum later dan 15 april 2011) voldoen aan de opleidingseis voor registratie bij NOBCO als geaccrediteerd coach op Foundation-niveau. Deze accreditatie is internationaal erkend.

        

 

INSCHRIJVEN

 


 

Erkende opleiding

 

 


 

Profielen van onze trainers

 


 

Studiegids als PDF

 


 

Zoek je een coach?

 


 

Gemiddelde waardering van 8.2

 


 

 

 

 

 

 

 


copyright 2003  Academie voor Coaching, last modified: 05-06-2018